Happiness Is A Cigar Called Zola. - What Can Zola Do For You?

Mackmyra whiskyprovning

Har läst att det finns en svensk whisky som heter Mackmyra och det är ju jätte spännande att det finns Svensk whisky. Man kan köpa en Mackmyra whiskyprovning och det skulle jag vilja göra till min svåger för han tycker verkligen om whisky det är något som är hans hobby. Så det skulle vara en väldigt roligt present att ge bort till honom.
Det är kul att det kommer fler och fler upplevelser som man kan ge bort i present. För jag tycker att det är en perfekt present och det är något som jag själv uppskattar väldigt mycket. Jag blir jätte glad om jag får en upplevelse i present man blir både glad för tillfället när man får den och sen så får man längta oss se fram emot att få utnyttja den. Så det är en toppen present tycker jag.

Vem kan man ge det till?

Man kan ge bort det till fler än man tror, det måste inte bara vara som till min svåger som älskar whisky. Det kan vara till andra som man vet uppskattar att pröva på något nytt som tycker det är spännande att lära sig något och som av den anledningen skulle tycka att det var kul att få gå på en whiskyprovning. Det kan vara en bra kickoff att göra med gänget på jobbet. Gå på en whiskyprovning till sammas i Stockholm. Ja det finns många som kan uppskatta en sådan upplevelse.
Det är smidigt att det finns tillgänglig i Stockholm så det är lätt och smidigt att ta sig dit och det blir en trevlig stund för alla som är med.
Så man kan ha det i åtanke till nästa gång man är ute efter en bra present eller att ha en bra kickoff med jobbet. Då kan man beställa en Mackmyra whiskyprovning i Stockholm och ha det trevligt.