Happiness Is A Cigar Called Zola. - What Can Zola Do For You?

Kul att göra något nytt

Det kan vara kul att göra något nytt ibland, och då kan det krävas att man pluggar något nytt. Det är så bra att man kan plugga även om man blir äldre och att man känner för att göra något annat. Ja det finns så mycket kul som man skulle kunna plugga.

Ibland kan det vara svårt att bestämma sig för vad det är man vill göra och vad man ska plugga. Men det är bra att kolla upp och se vad man kan hitta på. Om man sen är sugen på att börja plugga så kan man gå in och kolla på komvux i finspång och se vad dom har att erbjuda.

Varför inte göra något nytt till hösten?

Ja det kan vara kul att nu till hösten hitta på något nytt och det kan man ju göra genom att börja plugga. Det är något som alla kan börja göra. Det finns ju så mycket att plugga, jag skulle gärna vilja plugga vissa ämnen för det finns så mycket intressant.
Så har min mamma gjort, hon har pluggat i omgångar när hon varit vuxen. När vi var små pluggade hon på komvux för att bli ekonomi assistent och det tyckte hon var kul. Sen några år senare så ville hon bli sjuksköterska och så pluggade hon tre år till det och jobbar som det i stället. Ja det är aldrig för sent att börja plugga och hitta på något nytt om man känner för det. Det är bra kul och givande att hitta på något nytt och roligt.
För det finns ju så mycket som man kan tänkas göra och det är ju roligare att man gör slag i saken än att hålla på med samma gamla bara för att om man har möjlighet att plugga något nytt och kul som man kan göra.