Happiness Is A Cigar Called Zola. - What Can Zola Do For You?

Lite tips till den som vill

Om dete är någon som ska resa till Stockholm och som vill ha lite tips på vad man kan göra så kan man se hit. Det finns så mycket kul att göra i stockholm och visst är det underbart att det är så. Man kan gå på museum och man kan bowla och spela biljard. Man kan strosa omkring och gå i affärer äta gott och åka båt. Ja man kan göra lite av varje.
Det är en väldigt vacker stad med mycket kultur och historia, och det är ju kul att man kan lära sig mer om det och man kan hitta på så mycket som passar för alla åldrar.

Bra att kolla upp lite saker innan man åker

Ja det är skönt att kolla upp lite saker som man kan göra som man skulle vilja göra och som man tycker är kul. Man vill ju att det ska bli så smidigt som möjligt och att man hinner med så mycket som möjligt på kort tid, och då kan det vara bra att planera in något innan.
Ja man behöver få till det bra och så att man kan resa och hitta med så mycket som man vill och att göra så mycket som man tycker är kul. Man hinner ju med en hel del om man planerar lite och det är ju kul att man kan se och göra saker som man innehar gjort tidigare. För då kan man hinna med saker som man kan göra som är roligt och som passar alla. Ja det är är kul att resa och man mår bra av att se nya saker och hitta på nya saker som man inte har gjort tidigare. Så det är ju väldigt smidigt och praktiskt att kunna göra det och att man på så sätt kan njuta av sin semester.