Happiness Is A Cigar Called Zola. - What Can Zola Do For You?

Något nytt med jobbet

Det är kul att kunna göra något nytt med jobbet och att kunna hitta något nytt ställe som man kan ha konferensen på. Det kan vara kul att man hittar lite olika aktiviteter som man kan hitta på så att det inte bara blir en massa jobb. Det kan vara kul att göra något annat också och det kan vara bra för gemenskapen för jobbet. Om man inte kommer på något speciellt som man vill göra så kan man söka online på till exempel " konferensaktiviteter stockholm " och så får man upp massor med bra förslag på saker som man kan göra och hitta på tillsammans.

Bra sätt att umgås på

Ja det är oftast lättare att lära känna någon och det blir mer avslappnat om man har någon aktivitet som man gör tillsammans. Då har man något kul som man gör tillsammans och som är kul att göra när man ska träffas och umgås. Det blir lite mer avslappnat på det sättet och man kan känna att det känns lite extra spännande och kul om det är på det sättet. 
Ja det finn så många såna aktiviteter som man kan välja på när det är att man ska hitta på något med jobbet så det borde inte vara något problem att hitta något som ska passa alla på jobbet. Ja det är något som man kan göra och som är kul att hitta på och som kommer att göra att det blir lite extra spännande och lite roligare och det är ju det som man vill åt och önskar.
Ja det gäller att kolla upp lite olika aktiviteter som man kan göra så att man har lite förlag på saker som man kan göra och som kommer att få alla på jobbet på bra humör. Det kan vara att bowla ihop eller något annat.